preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
vijesti

POPIS UČENIKA PRVIH I PETIH RAZREDA Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici i roditelji!

Objavljujemo popis učenika prvih i petih razreda za školsku godinu 2015./2016. Popis se nalazi  u prilogu.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 26. 8. 2015. 12:39

Javni poziv za podnošenje prijava za pomoćnika u nastavi Vijest ima dokument u privitku

Krapinsko-zagorska županija objavila je "Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u odgojno-obrazovnim ustanovama - partnerima u projektu Baltazar2".

Sve informacije nalaze se u prilogu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 24. 8. 2015. 13:19

Sufinanciranje udžbenika za šk. god. 2015./2016. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji!

Krapinsko-zagorska županija će i ove školske godine osigurati sredstva za sufinanciranje troškova nabave udžbenika i drugih nastavnih sredstava za učenike osnovnih i srednjih škola. Pravo na jednokratnu novčanu pomoć za sufinanciranje troškova nabave udžbenika i drugih nastavnih sredstava može ostvariti:

  • jednoroditeljska obitelj s jednim ili dvoje djece na redovitom školovanju 
  • obitelj s troje djece na redovitom školovanju 
  • obitelj sa četvero ili više djece na redovitom školovanju

Dokumentaciju je potrebno predati do 31. listopada 2015. godine.

Više informacija potražite u prilozima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 20. 8. 2015. 12:06

KUĆNI RED OŠ BEDEKOVČINA-prijedlog Vijest ima dokument u privitku

U prilogu se nalazi prijedlog novog Kućnog reda OŠ Bedekovčina.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 12. 6. 2015. 08:37

ODABRANI UDŽBENICI ZA ŠK.GODINU 2015/2016. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Marijan Kopjar  datum: 27. 6. 2014. 07:59

TERENSKA NASTAVA ISTOČNA SLAVONIJA

    Kraj  osnovnoškolskog obrazovanja ali i napose odgoja u našoj školi sada već tradicionalno osmi razredi  posvećuju gradu Vukovaru i ljudima koji su hrabro obilježili njegovu povijest.

                     I ove smo se godine 22. I 23.5. uputili u Istočnu Slavoniju. Putem smo obnovili znanje iz Hrvatskog jezika, Geografije,Povijesti i Vjeronauka. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 18. 6. 2015. 19:33

UPISI U PRVI RAZRED OŠ BEDEKOVČINA (2015./2016.)

POŠTOVANI RODITELJI BUDUĆIH PRVAŠIĆA!

Došlo je vrijeme upisa u školu! Upisi će se održati u četvrtak,  11.6.2015. godine u 16,30 sati u Osnovnoj školi Bedekovčina, a u Područnoj školi Poznanovec u 18,00. Tom prilikom ispuniti ćete upisnice te će se održat  i roditeljski sastanak na kojem ćete imati priliku postaviti pitanja koja Vas zanimaju.

Potrebno je donijeti:

JMBG i OIB djeteta

Veselimo se Vašem dolasku!

Učiteljice i stručna  služba

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 1. 6. 2015. 10:02

RADNA AKCIJA

 

 

 

 

U subotu, 30.05.2015. u našoj  školi organizirana je hvalevrijedna akcija u kojoj je sudjelovala većina djelatnika naše škole. Obojali smo vanjske zidove kod glavnog ulaza, žardinjere te unutrašnjost škole (portu dežurnih učenika, vrata i cigle) te tako dodali malo boje  kako bi i učenicima i nama bilo ljepše boraviti u prostorima škole. Nakon toga imali smo ugodno druženje. Pozdravljamo akciju, zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i vjerujemo da će ih biti čim više.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 1. 6. 2015. 09:48

VJEŽBA EVAKUACIJE I SPAŠAVANJA UČENIKA I DJELATNIKA ŠKOLE

U srijedu, 27.05.2015. u našoj školi pripadnici DVD Bedekovčina uspješno su izveli vježbu evakuacije i spašavanja učenika i djelatnika škole. U vježbi je sudjelovala prijepodnevna smjena, a cilj je bio da se u slučaju stvarnog požara učenici i djelatnici škole evakuiraju do sigurnog mjesta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 28. 5. 2015. 07:59

Memento prijateljstva u 2. a razredu Vijest ima dokument u privitku

Završen je projekt Memento prijateljstva u 2. a razredu. Što su učenici zajedno sa svojom učiteljicom Melitom Ogrinšak radili u projektu saznajte pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 18. 5. 2015. 07:52

UPISI U SREDNJE ŠKOLE 2015./2016.

Dana 04.05.2015. na stranicama MZOS-a objavljen je  Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u prvi razred srednje škole.

Također,  na stranicama MZOS-a dana 11.05. objavljena je Odluka o upisima u srednje škole gdje možete naći vremenik ljetnog i jesenskog upisnog roka.

Dana 20.05. objavljena je BROŠURA o upisima u SŠ.

Pravilnik, Odluku i Brošuru možete preuzeti ovdje:

Pravilnik_o_elementima_i_kriterijima

Odluka_upisi

Brosura-2015.pdf

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 5. 5. 2015. 16:55

PREZENTACIJA SREDNJOŠKOLSKIH ZANIMANJA I PROGRAMA ZA RODITELJE I UČENIKE OSMIH RAZREDA

Dana 20.04.2015. Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji sa srednjim školama (SŠ Bedekovčina, SŠ Zlatar, SŠ Oroslavje, SŠ Zabok, SŠ Konjščina, ŠUDIGO, Gimnazija Zabok) održao je  prezentaciju srednjoškolskih zanimanja i programa s ciljem profesionalnog usmjeravanja učenika osmih razreda.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 21. 4. 2015. 13:58

AKCIJA PREBROJAVANJA KOCKAVICA

Kockavica (Fritillaria meleagris) je ugrožena biljna vrsta u Hrvatskoj i kao takva strogo zaštićena temeljem Zakona o zaštiti prirode, a zbog nestanka staništa brojnost joj se smanjuje. Državni zavod za zaštitu prirode u suradnji s Javnom upravom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Krapinsko-zagorske županije i ove godine provodi akciju praćenja stanja ove ugrožene vrste. Zainteresirani učenici sedmih razreda, sa učiteljicom Danijelom Paradi,uključili su se u  akciju, te su tijekom proljetnog odmora prebrojavali jedinke i određivali veličinu populacije kockavica na području Bedekovčine. Pri tome su im pomagali djelatnici Javne ustanove iz Krapine, a prikupljeni podaci o rasprostranjenosti i brojnosti kockavice poslani su Državnom zavodu za zaštitu prirode.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 8. 4. 2015. 10:12

DAROVITI UČENICI Vijest ima dokument u privitku

Dana 21.03. obilježava se Dan darovitih učenika.  Ove školske godine provoditi će se radionice u pet osnovnih škola na području naše županije na kojima će sudjelovati i naše učenice. U prilogu se nalazi i letak o darovitim učenicima koji je napravila Vesna Tomorad, psihologinja iz OŠ Marija Bistrica  u kojem možete saznati puno korisnih  informacija.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 26. 3. 2015. 13:34

KUĆNI RED OŠ BEDEKOVČINA

Otvorena je javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Kućnog reda OŠ Bedekovčina koja traje od 20.03.2015.- 30.04.2015. Postojeća verzija :Kucni_red. Prijedloge molimo uputite na e- mail (molimo potpisati prijedloge) : osb-pedagog@kr.t-com.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 20. 3. 2015. 12:32

RADIONICA- STAKLENI SVIJET

U srijedu, 17.03. u trećim i četvrtim razredima održana je radionica pod nazivom "Djeca su prijatelji stakla".  Učenici su se kroz edukativno-pokazan način mogli upoznati s puhanjem na staklu, a također demonstrirano im je  oblikovanje stakla na plameniku.

Radionica je bila jako zanimljiva i učenici su bili jako uživljeni i puni pitanja. Nadamo se da će takvih praktičnih radionica biti puno više u našoj školi.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 20. 3. 2015. 10:10

Županijsko natjecanje iz FIZIKE

Na županijskom natjecanju iz FIZIKE koje se održalo u OŠ Side Košutić Radoboj naša učenica Patricija Petrovečki osvojila je 3. mjesto. Čestitamo Patriciji i njezinoj mentorici na uspjehu. smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 10. 3. 2015. 14:40

Županijsko natjecanje iz MATEMATIKE

Na županijskom natjecanju iz matematike koje se održalo u OŠ Tuhelj naše učenice postigle su odlične rezultate. Anamarija Kic (5. a) osvojila je 3. mjesto, a Iris Trgovec (7. b) 2. mjesto. Čestitamo našim učenicama i mentorici! smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 9. 3. 2015. 08:22

poziv za terensku nastavu Vijest ima dokument u privitku

1.POZIV ZA PONUDU ORGANIZACIJE IZVANUČIONIČKE NASTAVE    UČENIKA ČETVRTIH RAZREDA

 

U skladu sa Pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 67/2014) objavljujemo poziv za organizaciju izvanučioničke nastave učenika četvrtih razreda (jednodnevni posjet i višednevna maturalna ekskurzija). Obrasce poziva za organizaciju izvanučioničke nastave možete preuzeti ovdje:

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 5. 2. 2015. 12:04

OBILJEŽEN DAN OSOBA S INVALIDITETOM Vijest ima dokument u privitku

I u našoj školi je obilježen dan osoba s invaliditetom. Više o događajima saznajte pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 12. 12. 2014. 13:26

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U ŠAHU

U ponedjeljak, 08.12.2014. održalo se županijsko natjecanje u šahu u Oroslavju. Naši učenici su osvojili 2. mjesto u konkurenciji dječaka i 4. mjesto u konkurenciji djevojčica. Čestitamo našim učenicima i njihovom voditelju, učitelju Ivanu Biljanu.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 11. 12. 2014. 13:26

TERENSKA NASTAVA

         U srijedu, 3. prosinca 2014. u poslijepodnevnim satima, učenici osmih razreda OŠ Bedekovčina, u pratnji svojih učitelja, realizirali su planiranu terensku nastavu u Zagreb. Najprije smo posjetili svetište Sveta Mati Slobode. Pomolili smo se za poginule branitelje čija su imena upisana u kenotaf crkve, a nakon molitve, župnik don Ante, upoznao nas  je sa salezijancima i don Boscom čiju 200-tu obljetnicu rođenja slavimo 2015. godine. Govoreći o ideji, gradnji i značenju crkve Sveta Mati Slobode, don Ante im je između ostaloga istaknuo značaj žrtve hrvatskih  branitelja te potrebu  trajnog  čuvanja uspomene na njih.  Nakon upoznavanja s crkvom učenici su marljivo bilježili pojedinosti vezane uz crkvu kao i svoja osobna zapažanja. Pohod je završio molitvom i fotografiranjem ispred istočnog pročelja crkve pred zaštitnim znakom (Pieta Croatica).

   Uslijedio je drugi dio terenske nastave  u Muzeju suvremene umjetnosti. Pozorno smo slušali objašnjenja voditeljica i nastojali što više naučiti o izloženim primjerima suvremene umjetnosti postavljajući mnogobrojna pitanja.

   Večer i TN okončani smo i posljednjim sadržajem – posjetom našoj matičnoj kazališnoj kući - HNK gdje smo uživali u komediji-baletu  „Građanin plemić“ vodećeg francuskog komediografa J. B. P. Molierea i J. B. Lullyja. Riječ je o vrlo popularnoj dramatizaciji u režiji Krešimira Dolenčića, kostimiranoj predstavi u kojoj sudjeluju sva tri ansambla HNK (Drama, Opera i Balet). Osim smijeha i užitka u komediji bila je to i prilika upoznati ljepotu i eksterijera i interijera naše vodeće kazališne kuće.

   Puni dojmova i novih saznanja s pjesmom smo se vratili našim domovima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 10. 12. 2014. 15:20

Lana Pozaić, 6.b i Marko Košutić, 6.c , naši pobjednici Nacionalnog kviza za poticanje čitanja - ČESTITAMO!

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 24. 11. 2014. 10:13

OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA

U ponedjeljak, 06.10. načelnik naše općine gospodin D. Ban došao je u posjet našim prvašićima i poklonio im vreće s loptama što ih je jako razveselilo. Predstavnica DND Bedekovčina poklonila im je prigodne magnetiće. Djeci su zaželjeli mnogo igre i uspješan završetak nastavne godine.

U utorak, 07.10. predstavnici Vijeća učenika sedmih i osmih razreda : Lorena, Rebeka Jana, Robert, Petra, Patricija i Kristina bili su u posjetu načelniku općine. Gospodin Darko Ban nas je ugostio u svojem radnom prostoru, predstavio se i pojedinačno upoznao svaku učenicu i učenika. Sastanku je nazočila i pročelnica gđa Suzana Hajdaš. Bilo nam je jako zanimljivo i poučno. smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 10. 10. 2014. 13:11

ZAPOČEO POLUDNEVNI BORAVAK U NAŠOJ ŠKOLI

23.09. 2014. u našoj školi započeli smo s Poludnevnim boravkom u kojem se provodi Produženi stručni  postupak. Poludnevni boravak je poseban oblik preventivnog rada s djecom osnovnoškolske dobi koja iskazuje određene teškoće u funkcioniranju s njihovom primarnom sredinom. Na inicijativu Odgojnog doma Bedekovčina i u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zabok u program je uključeno 14-ero djece i to u dvije skupine jer se rad odvija u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni. S djecom će raditi stručni djelatnici Odgojnog doma Bedekovčina: Nino Videk-prof. socijalni pedagog i Jadranka Juranić-dipl. socijalni radnik.

 

Kao što je navedeno, program je rezultat suradnje Odgojnog doma, naše škole, centra za socijalnu skrb i roditelja. Očekujemo pozitivne rezultate u svladavanju poteškoća u učenju i  ponašanju i vjerujemo da će takav oblik preventivnog programa pomoći našim učenicima.

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 1. 10. 2014. 08:12

HUMANITARNA AKCIJA-PRIKUPLJANJE POMOĆI ZA STRADALE U POPLAVAMA

I naša škola uključila se u prikupljanje pomoći za stradale u poplavama. Tijekom prošlog tjedna (19.05.-23.05.) prikupilo se mnogo odjeće, obuće, hrane i higijen. potrepština  pa zahvaljujemo našim učenicima, roditeljima ,učiteljima i svima koji su se uključili u akciju. Stradalima upućujemo najiskrenije riječi podrške i u mislima smo s njima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 26. 5. 2014. 12:06

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE Vijest ima dokument u privitku

               

 

  :: opširnije :: 


objavio: Maja Rebić  datum: 24. 11. 2014. 07:47

Model dvorca

Vizualna percepcija učenika vidljiva je u modeliranju kulturnih znamenitosti poput dvoraca korištenjem informatičke tehnologije. Slika prikazuje projektni model dvorca Patačić kojeg su izradili učenici 8b odjela .

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Vučković  datum: 15. 5. 2014. 19:41
» Arhiva naših vijesti    
 


Obavjest o skraćenom trajanju nastave


TražilicaKalendar
« Kolovoz 2015 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Dokumenti za prikaz

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju