preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 2. 2017.

Ukupno: 4091
Ovaj tjedan: 579
Danas: 143
Carnet novosti
vijesti

Mjesec hrvatskog jezika

Povodom Mjeseca hrvatskoga jezika i proslave 50-godišnjice Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskoga jezika, učiteljica Vesna Košutić je u vremenskom razdoblju od 13.3.-23.3.2017. godine održala zanimljive radionice s učenicima od četvrtog do osmog razreda.

Manifestacijom Mjesec hrvatskog jezka želi se istaknuti važnost očuvanja materinskoga jezika, svih njegovih narječja i dijalekata te upoznati javnost s bogatom hrvatskom jezičnom baštinom i sjajnom jezičnom poviješću. Hrvatski je jezik prošao prilično burna razvojna razdoblja, ali je unatoč svim poteškoćama uspio očuvati samobitnost i samosvojnost bez obzira na silne pritiske koji su u povijesti dolazili s raznih strana. Uzeo je ponešto od svakoga jezika koji ga je okruživao ili mu se silom nametao i preživio te je danas življi nego ikad.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 23. 3. 2017. 14:33

OŠ BEDEKOVČINA DOMAĆIN ŽUPANIJSKOG NATJECANJA IZ BIOLOGIJE

U Osnovnoj školi Bedekovčina je  13.3.2017. godine održano županijsko natjecanje iz biologije. Riječi dobrodošlice prisutnima su uputili  ravnatelj Ivan Paradi i predsjednica Županijskog povjerenstva za organizaciju i provedbu županijskog natjecanja iz biologije Štefica Škrlec.

Ove godine na natjecanju iz biologije  sudjelovalo je ukupno 20 učenika – po 9 učenika u kategoriji sedmih i osmih razreda te dvije učenice s prijavljenim istraživačkim projektom iz 11 osnovnih škola Krapinsko – zagorske županije koje je pripremalo 11 mentora.

Za vrijeme ispravljanja testova, učenicima je omogućena šetnja (uz predavanja) Bedekovčinom te  organizirani posjet i razgled dvorca Gornja Bedekovčina, uz stručno vodstvo učiteljice povijesti Slavice Postonjski, ravnatelja Ivana Paradija te ravnateljice OD Bedekovčina Tamare Kotarski.

Svim učenicima kao i njihovim mentorima čestitamo na postignutim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 15. 3. 2017. 10:36

Županijsko natjecanje iz kemije

 

Županijsko natjecanje iz kemije održano je 9.3.2017. u OŠ Krapinske Toplice. Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici, Anamarija Kic (7.a) i Matilda Novak (7.a), uz mentorsko vođenje učiteljice Danijele Paradi. Anamarija je osvojila 3., a Matilda 6. mjesto, na čemu im čestitamo!

Učenice je do školskog natjecanja pripremao učitelj Dino Horvat.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 14. 3. 2017. 09:19

Projekt „Težimo izvrsnosti - Subota za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike“

U subotu, 25.02.2017. nastavili smo s radionicama u sklopu projekta  „Težimo izvrsnosti - Subota za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike“.

U projekt se dobrovoljno uključilo 60-ak djece matične i područne škole Bedekovčina, od 2. - 8. razreda.

Prema interesima, učenici su se uključili u jednu od niza ponuđenih radionica – iz geografije, matematike, kemije, biologije i fizike za više razrede, iz prirodoslovlja i matematike za 4. razrede te u radionicu za opće poticanje kreativnog/logičkog mišljenja za 2. i 3. razrede.

Do sada je odrađeno 5 susreta po 2 ili 3 sata, a  planirano je još otprilike toliko, ovisno o pojedinoj radionici.

U Galeriji možete pogledati fotke zabavnih, ''darovitih'' i kreativnih subota. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marta Kokolić  datum: 9. 3. 2017. 10:45

Državna Smotra LiDraNo 2017.

Članovi prosudbenih povjerenstava za pojedine izraze i kategorije odabrali su radove učenika koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2017., koja će se održati Primoštenu od 20. do 24. ožujka 2017. godine.

Među odabranim radovima (u kategoriji literarnih radova - osnovne škole) nalazi se i rad naše učenice Leonarde Ban (7.b) Šuplji mišić.

Leonarda će, osim OŠ Bedekovčina, u navedenoj kategoriji predstavljati i Krapinsko-zagorsku županiju. Mentor je učitelj Marko Valec. 

Iskreno čestitamo na dosadašnjem uspjehu te želimo sreću na državnoj Smotri!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 7. 3. 2017. 09:15

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djece radi upisa u osnovnu školu Vijest ima dokument u privitku

POŠTOVANI RODITELJI BUDUĆIH PRVAŠIĆA!

Polako nam se približava vrijeme utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u prvi razred osnovne škole. Na priloženom rasporedu možete se informirati o datumu i satu pregleda za svoje dijete. Također Vam je navedeno što je sve potrebno donijeti na pregled.

Školska liječnica i medicinska sestra su za Vas pripremile upitni listić (anketu) koji trebate ispuniti i donijeti sa sobom na pregled. Upitni listić možete podići u vrtiću ili maloj školi.

Također, jedna od aktivnosti koja nam predstoji jest da će stručna služba škole, u suradnji sa odgojiteljima i suradnicima u vrtiću i maloj školi, posjetiti buduće prvašiće.

Veselimo se upoznavanju i Vašem dolasku!

 

Stručna  služba

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 2. 3. 2017. 12:55

Županijsko natjecanje iz matematike - Anamarija Kic osvojila 1. mjesto!

U utorak, 28. veljače, u OŠ Lijepa naša Tuhelj održano je županijsko natjecanje iz matematike. Našu školu predstavljale su Anamarija Kic (7.a) i Leonarda Ban (7.b) te su ostvarile sjajne rezultate: Anamarija je županijska prvakinja, dok je Leonarda osvojila 3. mjesto. Obje učenice je pripremala učiteljica Zdenka Špiljak.

Od srca im čestitamo na postignutom uspjehu!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 2. 3. 2017. 11:09

Dan profesionalnog usmjeravanja i Sajam poslova u Krapini 2017. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji, dragi učenici!

 

U organizaciji HZZ-a Područni ured Krapina, a pod pokroviteljstvom KZŽ i Grada Krapine te uz podršku HGK - Županijske komore Krapina, ZARA-e i srednjih škola s područja županije, 6. travnja 2017. godine od 10 do 14:30 sati u  Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina održati će se Dan profesionalnog usmjeravanja & Sajam poslova. 

Dan profesionalnog usmjeravanja okuplja predstavnike srednjih škola i druge izlagače s ciljem promoviranja važnosti profesionalnog usmjeravanja i  dobrih profesionalnih odluka, a  učenicima osmog razreda nudi na jednom mjestu  i na interaktivan način dostupne informacije o mogućnostima upisa u srednje škole, karakteristikama zanimanja, mogućnostima zapošljavanja i savjetovanja o karijeri.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 28. 2. 2017. 08:44

Županijsko natjecanje iz geografije

Županijsko natjecanje iz geografije održano je 23.2.2017. u OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan. Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici, Anamarija Kic (7.a) i Matija Lukec (7.b), uz mentorsko vođenje učitelja Josipa Dolčića. Matija je osvojio 4., a Anamarija 7. mjesto, na čemu im čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 2. 3. 2017. 10:59

Dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači, ove godine 22.02.2017. U program je uključeno 500 000 sudionika.

Ideja je nastala u znak protesta zbog incidenta koji se dogodio u jednoj školi. Inicijativom školskih kolega prekinuto je sustavno zlostavljanje jednog dječaka, posvećenog podršci liječenju teško bolesne majke. Ružičaste majice, koje su solidarno s dječakom nosili njegovi školski kolege, postale su prepoznatljiv simbol inicijative, i kasnije, međunarodno prepoznate obljetnice.

Dana 17.02.2017. u Hrvatskom saboru proglašen je Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja – Dan Ružičastih Majica na incijativu Centra za edukaciju i prevenciju nasilja.

Kao i mnoge druge škole, i naša se uključila u ovu kampanju. Učenici i učitelji su  u velikom broju u srijedu 22.02.2017. obukli ružičasto u znak podrške svim žrtvama nasilja, ali i promicanju ideje -  stvaranju budućnosti i okruženja bez nasilja i govora mržnje.

Slikice možete pogledati u foto-galeriji.

Stručna služba

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 22. 2. 2017. 17:39

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika održano je 21.2.2017. u OŠ Đurmanec. Na natjecanju su sudjelovali i naši učenici Fabijan Rogan (8.b)  i Ema Tkalec Cavor (8.c.), pod mentorskim vođenjem učiteljice Marije Matovinović. Fabijan je osvojio 11. a Ema 13. mjesto na čemu im čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 2. 3. 2017. 10:08

Županijska smotra LiDraNo 2017.

Na okruglom stolu za mlade literate, učenike osnovnih škola, koji je održan 15. veljače 2017. u Gimnaziji A. G. Matoša u Zaboku, sudjelovale su i naše učenice 7. razreda Marija Mlinarić i Leonarda Ban. Od pristiglih 60 radova, Prosudbeno povjerenstvo (Vlasta Horvatić-Gmaz, Hrvoje Kovačević) za Državnu je smotru predložilo i rad Šuplji mišić Leonarde Ban. Nestrpljivo iščekujemo prosudbu članova državnog povjerenstva o tome koji će radovi biti pozvani i na Državnu smotru.

Čestitamo!

 

Marko Valec, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 21. 2. 2017. 10:56

Učenica Leonarda Gašpar osvojila 2. nagradu na likovno-literarnom natječaju!

Udruga veterana specijalne policije Domovinskog rata "Barun" od 2013. godine,u suradnji s osnovnim i srednjim školama Krapinsko-zagorske županije, provodi projekt "Promicanje istine o Domovinskom ratu".
Sastavni dio projekta je likovno-literarni natječaj koji svake godine ima sve veći odaziv: 11 škola i 160 pristiglih radova.

Naša škola uključena je u likovni natječaj radovima učenika osmih razreda. Stručni žiri dodijelio je drugu nagradu u kategoriji likovnih radova našoj učenici osmog razreda Leonardi Gašpar.
14. veljače 2017. održana je svečanost dodjele nagrada i zahvalnica sudionicima projekta i otvorenje izložbe likovnih radova u Gradskoj knjižnici "Ksaver Šandor Gjalski" u Zaboku. Leonardu su pratile Gabrijela Pavlić i Patricija Pripeljaš. Uz lijep prijem i dobrodošlicu, te zanimljiv program u sjećanju će mi biti i osjećaj ponosa i radosti.

Ljiljana Cvetko, prof. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 17. 2. 2017. 21:47

Valentinovo

Danas u našoj školi vlada jedno posebno ozračje. Vedri smo, nasmijani, a i sunce nam se pokazalo te još više uljepšalo ovaj predivan dan- VALENTINOVO.

Zavirite u foto-galeriju gdje se nalaze neki od učeničkih radova. 

 

VOLJETI JE LAKO


Odrasli kažu "Ljubav je teška",
ja im kažem "To je greška!". 

Uvijek ću misliti da nije tako, 
jer ja volim vrlo lako:

Koku što jaje daje, 
psića što glasno laje,
cvijet u travi, 
zvrk na jednoj glavi, 
baku sa štapom, 
djeda s kapom. 

Eto tako, 
VOLJETI JE LAKO.

Mira Jurela
(Preuzeto sa: Lukin portal za djecu i obitelj)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 14. 2. 2017. 17:13

Projekt "Holokaust"

I ove godine obilježili smo Dan sjećanja na žrtve holokausta koji je bio popraćen prigodnim radionicama, predavanjima, izložbom u holu škole te gostujućom kazališnom predstavom ‘Dječak koji je govorio Bogu’ autora Damira Mađarića.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 9. 2. 2017. 13:07

ŠKOLSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE

Školsko natjecanje iz  matematike provedeno je 26.01.2017. godine.

Sudjelovali su učenici:

          5.razred:

Barbara Kovač,Samanta Aurelija Tkalčević-Vdović,Ivan Maslić.Klara Martinić i Jurica Hren

         7.razred:

Anamarija Kic,Leonarda Ban,Matilda Novak i Maja Hren

Na Županijsko natjecanje plasirale su se :Anamarija Kic 7.a i Leonarda Ban 7.b.

Predsjedinica komisije:Zdenka Špiljak

Svim učenicima čestitamo na trudu i zalaganju ,a Anamariji i Leonardi želimo 

puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 5. 2. 2017. 17:07

Postavljena prva interaktivna ploča u OŠ Bedekovčina Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Ove godine naša škola obilježava značajan jubilej – 175 godina postojanja. Kako bismo na dostojan način obilježili taj događaj, planirano je niz aktivnosti. Jedna od njih je i uređenje učionica te njihovo opremanje suvremenim nastavnim sredstvima, čime će se znatno podići standard poučavanja i omogućiti raznovrsniji i kreativniji nastavni proces.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 16. 1. 2017. 10:02

Održane zimske radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike

Tijekom zimskih praznika, 12.01.2017. održane su radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike, u sklopu inicijative RSD ''Futura'' i KZŽ.

U radionicama je sudjelovalo 20 učenika. Lijepo smo se zabavili. Fotke možete vidjeti u Galeriji.

Marta Kokolić

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 1. 2017. 20:23

Radionice u sklopu projekta "Težimo izvrsnosti"

S Novom godinom, nastavljene su i aktivnosti u OŠ Bedekovčina. Tako su 3., 4. i 5. siječnja održane radionice u sklopu Projekta „Težimo izvrsnosti - Subota za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike“, koji su osmislili i provode učitelji i stručni suradnici OŠ Bedekovčina, a financijski omogućila Općina Bedekovčina.

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 10. 1. 2017. 08:14

Projekt "Zalogajček" Vijest ima dokument u privitku

Naša škola se školske godine 2016./2017. uključila u projekt "Zalogajček" - Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva koji je financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). 

Projekt „Zalogajček“ namijenjen je djeci uključenoj u osnovnoškolski program na području Krapinsko-zagorske županije koja žive u siromaštvu ili u riziku od siromaštva, a cilj mu je osigurati pružanje nefinancijske pomoći u obliku redovnog primanja obroka u sklopu školske prehrane za 756 djece tijekom šk. god. 2016/2017. Ostale informacije o projektu pročitajte u prilogu. 

 

          EUROPSKA UNIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 4. 1. 2017. 08:09

U PŠ POZNANOVEC održana adventska radionica

U srijedu 07.12. u PŠ Poznanovec  je  od 17.30 -19.30 h održana  adventska radionica za roditelje i učenike  naše škole.

Na radionicu se odazvao velik broj zainteresiranih roditelja ,učenika i članova njihovih obitelji. Izrađivali su se raznorazni  adventski ukrasi kojima smo ukrasili našu školu i tako povećali predblagdanski ugođaj.

Bilo je to još jedno lijepo zajedničko  druženje i stvaranje uz topli čaj i obilje dobre volje,u Područnoj školi Poznanovec.

Slike možete pogledati u foto-galeriji.

                                                                                  Darinka Svečnjak

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 19. 12. 2016. 10:31

Uspjeh učenika na Županijskom natjecanju u šahu

Učenici i učenice naše škole sudjelovali su na Županijskom natjecanju u šahu za školsku godinu 2016./2017., održanom u Oroslavju 6.12.2016. godine. 

Postigli su slijedeće rezultate:

1.Dječaci su osvojili 5.mjesto

2.Djevojčice su osvojile 3.mjesto,te dobile brončane medalje i pehar.

Za dječake su nastupali: Fabijan Rogan(8.b), Nino Mohač(7.c), Josip Marković(3.a), Ivan Pavetić(3.a) i Lovro Marušić(3.a)

Za djevojčice su nastupale: Anamarija Kic(7.a), Matilda Novak(7.a), Helena Bosec(7.b), Leona Žugec(7.b) i Ana Horvat(7.b).

Učenici i učenice su svojom igrom i ponašanjem veoma dobro prezentirali našu školu.                 

 

                                                         Voditelj šahovske grupe: Ivan Biljan

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 12. 2016. 14:22

Tematski dan - Dan Općine Bedekovčina i blagdan sv. Barbare

I ove godine smo u našoj školi obilježili Dan Općine Bedekovčina i blagdan sv. Barbare. U petak 2. prosinca 2016. godine organizirali smo tematski dan posvećen našoj župi i mjestu u kojem živimo.

Organizirane su brojne radionice za sve učenike. Svi učenici došli su u školu u isto vrijeme, u 7,45 sati i bili su u školi 3 školska sata, odnosno do 10,10 sati. Učenici razredne nastave bili su organizirani po "paralelkama", a učenici predmetne nastave u odgojno-obrazovne skupine prema predmetima: hrvatski jezik, engleski jezik, biologija,kemija i likovna kultura (zajedno), povijest, geografija, vjeronauk i informatika.

Tematski dan je protekao u veselom raspoloženju, a reakcije učenika i učitelja bile su pozitivne i poticajne. 

Neke od slikica s tematskog dana možete pogledati u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 4. 12. 2016. 21:12

Preventivni program "Zdrav za 5"

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji traje od 15.11. do 15.12.2016. godine, učenici osmih razreda su u srijedu 23.11.2016. imali predavanje pod nazivom "Kaznenopravni aspekti zlouporabe alkohola". Predavanje je održala gđa. Andreja Jurić, policijska službenica za prevenciju. Naime, navedeno predavanje je sastavni dio preventivnog programa "Zdrav za 5" u koji je naša škola već nekoliko godina uključena. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 23. 11. 2016. 14:16

DAN SJEĆANJA NA VUKOVAR

„Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali i primili prvi poljubac, netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi." Siniša Glavašević

 
  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 18. 11. 2016. 11:26

NACIONALNI KVIZ ZA POTICANJE ČITANJA

Pobjednice Nacionalnog kviza za poticanje čitanja -  Dina Janđel i Taša Habulin

I naši su učenici, već tradicionalno, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, sudjelovali u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja koji se provodi on-line u školskim i narodnim knjižnicama diljem Hrvatske. Tema je i naslov kviza 2016. bila Čitajmo sto na sat, a knjige koje su „sudjelovale“ u kvizu bile su: Ljeto za pamćenje Mire Gavrana, Bila sam pas i opet sam Nene Lončar i Krugovi na vodi Snježane Babić-Višnjić.

Ovogodišnje pobjednice ovoga kviza naše su učenice  6.b razr. Taša Habulin i Dina Janđel koje su u pratnji svojih mentorica sudjelovale 15.11.2016. u Završnoj svečanosti u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. U prigodnom programu sudjelovali su pisci, autori triju navedenih knjiga dok su dramatizaciju ulomaka iz romana Ljeto za pamćenje uprizorili poznati glumci  Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša. Za glazbeni dio programa pobrinuo se KGZ bend. Iako nismu imale sreću osvojiti glavnu nagradu – tablet računalo, bio je to dan za pamćenje, uživanje u prekrasnom programu i iskustvu druženja s brojnim ljubiteljima pisane riječi.

                                                                              Vesna Košutić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 15. 11. 2016. 21:04

Međunarodni Dan tolerancije u našoj školi

Udruga invalida Bedekovčina provodi  projekt „ Zajedno smo sretni“ , u partnerstvu sa Osnovnom školom Bedekovčina.  U sklopu projekta, povodom Međunarodnog dana tolerancije, održana je kreativna radionica u 1.b razredu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 11. 2016. 16:22

Dani kruha i zahvalnosti

 Kruh, plod zemlje i čovjekova rada, temeljna je hrana i izvor ljudske snage.Tijelu je potreban kruh – hrana da bi živjelo, čovjeku, da bi ljudski živio, treba duhovna hrana: dobrota, prijateljstvo i ljubav.Među ljudima će biti životne radosti i dobrohotnosti, razumijevanja i poštovanja, koliko bude darivanja i primanja, lomljenja i blagovanja kruha.

.I ove   smo godine zahvalni proslavili  Dane kruha.,a sada  zahvaljujemo

svim učesnicima priredbe ,a napose gostima iz DV Bedekovčina  koji su nas  razveselili  pričom o ZRNU pšenice i pjesmom o MLINU .

Slikice pogledajte u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 1. 11. 2016. 18:22

Radovi učenika naše škole na dječjoj likovnoj izložbi "Čovjek čovjeku"u Zlataru

Na natječaj za dječju likovnu izložbu "Čovjek čovjeku" Zlatar 2016. pristigla su 773 rada iz 42 osnovne škole kajkavskog govornog područja. Za izložbu je odabrano 69 radova od kojih i dva rada učenika naše škole  Lorene Čajko, sada učenice 2. a razreda i  Leonarda Hrena, sada učenika 1. razreda srednje škole. Čestitke pohvaljenim učenicima na kvalitetnim likovnim radovima.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 12. 10. 2016. 09:12

Vijeće učenika

U četvrtak, 29.9.2016. godine, konstituirano je Vijeće učenika naše škole. Prema dnevnom redu (između ostalog), članovi Vijeća učenika birali su svog predsjednika i zamjenika. Izabrani su sljedeći učenici:

Nino Mohač (7.c) - predsjednik Vijeća učenika

Antonija Šamec (8.b) - zamjenica predsjednika

Želimo im puno uspjeha u njihovom mandatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 5. 10. 2016. 08:03

Puhački orkestar DVD-a Špičkovina traži nove članove Vijest ima dokument u privitku

Vrlo uspješni Puhački orkestar DVD-a Špičkovina traži nove članove, u pravilu djecu uzrasta od 3. do 6. razreda OŠ.

Više informacija nalazi se na priloženom plakatu.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 23. 9. 2016. 12:26

Otvoren Školski park OŠ Bedekovčina

U ponedjeljak, 6. lipnja, svečano je otvoren Školski park OŠ Bedekovčina, što je ujedno označilo i završetak projekta „Uredimo školski park – Učimo i igrajmo se na otvorenom“.  

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 7. 6. 2016. 11:22

Dijamantni status međunarodne EKO škole OŠ Bedekovčina!

Na svečanosti obnavljanja statusa tj. podjele certifikata i Zelenih zastava, koja je održana 13. svibnja 2016. (petak) u Zagrebu, u Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu, međunarodna EKO-škola OŠ Bedekovčina prešla je, kao 2. generacija EKO-škola, u dijamantni status!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 16. 5. 2016. 09:27
» Arhiva naših vijesti    
 


Dokumenti


Tražilica
Kalendar
« Ožujak 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Otvoreni natječaji


Fond Europske pomoći za najpotrebitije

 

Priloženi dokumenti:
Projekt Zalogajcek.docx


Oglasna ploča

MZOS - informacije
MZOS
24.03.2017. 19:31
Ministar Pavo Barišić primio u radni posjet regionalnog direktora Svjetske banke za regiju Europe i centralne Azije
24. ožujka 2017. Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić s državnim tajnicima Hrvojem Šlezakom i Matkom Glunčićem primio je danas u radni posjet regionalnog direktora Svjetske banke za regiju Europe i Centralne Azije, gospodina Arupa Banerjia sa suradnicima.

24.03.2017. 15:53
Održan Okrugli stol o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru
24. ožujka 2017. U Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan je 23. ožujka 2017. Okrugli stol o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

24.03.2017. 12:30
Natječaj ,,Najljepši školski vrtovi 2017."
Rok: 21. travnja 2017. Poziv za prijavu na natjecanje ,,Najljepši školski vrtovi 2017."

24.03.2017. 15:23
Parafirani kolektivni ugovori za zaposlenike u osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama
24. ožujka 2017. Dana 22. i 24. ožujka 2017. parafirani su kolektivni ugovori za zaposlenike u osnovnoškolskim i srednjoškolskim ustanovama.

24.03.2017. 16:04
Ministar Barišić na konferenciji Europske investicijske banke
23. ožujka 2017. Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić sudjelovao je na regionalnoj konferenciji INFRASTRUCTURE FOR THE HUMAN TOUCH Successful investments in health and education, koja se u organizaciji Europske investicijske banke održala u zagrebačkome hotelu Sheratonu.

23.03.2017. 20:31
Održana 6. sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije
23. ožujka 2017. Na šestoj sjednici Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije i koordinaciju strategija i djelovanja na području obrazovanja i znanosti, koja se održala 22. ožujka 2017. u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, usvojeni su zaključci s prethodnih sjednica, nakon čega se, sukladno dnevnom redu, vodila rasprava o kriterijima i načelima za osnivanje Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.

23.03.2017. 15:59
Najava Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Internacionalizacija visokog obrazovanja
23. ožujka 2017. Najava otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

23.03.2017. 09:16
Radni sastanak na temu projekta ,,Centar kompetencije u translacijskoj medicini Srebrnjak"
23. ožujka 2017. Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić i ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić sa suradnicima sastali su se s predstavnicima Dječje bolnice Srebrnjak, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Grada Zagreba i Svjetske banke.

23.03.2017. 10:37
Aktivnosti na izradi nacrta prijedloga zakona kojim će se regulirati rad učenika i studenata
22. ožujka 2017. Vlada Republike Hrvatske na 19. sjednici održanoj 2. veljače 2017. donijela je Odluku o osnivanju Radne skupine za izradu nacrta prijedloga zakona kojim će se urediti zapošljavanje i rad učenika i studenata. Radna skupina održala je prvi sastanak u utorak, 14. ožujka 2017. godine, te je na prvoj sjednici Ministarstvo znanosti i obrazovanja informiralo članove Radne skupine o upitima izvanrednih studenata da se i toj skupini studenata omogući ovakav oblik zapošljavanja.

22.03.2017. 15:52
Stipendija za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada
Rok: 10. travnja 2017. Stipendiju za istraživanje u sklopu izrade doktorskoga rada moguće je koristiti u akademskoj godini 2017./2018. na Institutu Wirth za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada.

23.03.2017. 10:36
Radni sastanak s predstavnicima projekta ,,Koncept VARTA Hrvatska/Battery Storage Systems for Croatia"
22. ožujka 2017. U Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan je radni sastanak ministra prof. dr. sc. Pave Barišića i suradnika te predstavnika akademske zajednice s nositeljima razvoja projekta ,,Koncept VARTA Hrvatska/Battery Storage Systems for Croatia".

22.03.2017. 14:28
Najava Okrugloga stola o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru - 23. ožujka 2017.
23. ožujka 2017. Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu javne rasprave o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru organizira 23. ožujka 2017. od 14.00 do 16.00 sati Okrugli stol o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru.

21.03.2017. 16:02
Dodijeljeni ugovori za 10 znanstvenih projekata u području klimatskih promjena
21. ožujka 2017. Dodjelom ugovora o financiranju deset istraživačko-znanstvenih projekata danas je u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja i službeno završen selekcijski dio ,,Programa poticanja istraživačkih i razvojnih aktivnosti u području klimatskih promjena", ukupno vrijednoga 17 milijuna kuna.

21.03.2017. 15:52
Ministar Barišić na konferenciji ,,Hrvatska kakvu trebamo"
20. ožujka 2017.Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić sudjelovao je danas na panelu ,,Obrazovanje i digitalno društvo". Panel-diskusija održana je u sklopu konferencije ,,Hrvatska kakvu trebamo" koja se u organizaciji Večernjega lista održala u zagrebačkome hotelu Esplanade.

20.03.2017. 11:09
Poziv na pismeni ispit vezan uz raspisani Javni natječaj za izbor učitelja za rad u hrvatskoj nastavi u inozemstvu
20. ožujka 2017. Poziv na pismeni ispit vezan uz raspisani Javni natječaj za izbor učitelja za rad u hrvatskoj nastavi u inozemstvu objavljen u Večernjem listu, Školskim novinama i Biltenu Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, dana 14. veljače 2017. godine te web stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.

20.03.2017. 08:55
Radni sastanak s predstavnicima udruga ravnatelja osnovnih i srednjih škola
19. ožujka 2017. U Ministarstvu znanosti i obrazovanja održan je radni sastanak ministra prof. dr. sc. Pave Barišića s predstavnicima Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja i Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola.

17.03.2017. 20:05
Pedeseta obljetnica Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskoga književnog jezika
17. ožujka 2017. Danas se obilježava 50. obljetnica Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskoga književnog jezika. Deklaracija je objavljena 17. ožujka 1967. u tjedniku Telegram.

17.03.2017. 19:59
Održana 5. sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije
17. ožujka 2017. Peta sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije i koordinaciju strategija i djelovanja na području obrazovanja i znanosti održana je u srijedu, 15. ožujka 2017., u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

17.03.2017. 14:34
Druga izmjena natječajne dokumentacije za Poziv na dostavu projektnih prijedloga ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja"
17. ožujka 2017. Nastavno na objavljeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja" obavještavamo vas da je izmijenjena natječajna dokumentacija od 15. ožujka 2017. godine.

17.03.2017. 13:43
Najava: Informativne radionice za Poziv na dostavu projektnih prijedloga ,,Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti"
17. ožujka 2017. Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU, objavljuje poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga ,,Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti" (Europski socijalni fond - Operativni program ,,Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. - 2020.).

17.03.2017. 12:22
Reakcija Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola (HUROŠ-a) na istup ravnatelja OŠ Milana Langa
17. ožujka 2017., Hrvatska udruga ravnatelja osnovnih škola Hrvatska udruga ravnatelja osnovnih škola s odmakom od nekoliko dana ograđuje se od istupa svoga člana, ravnatelja Osnovne škole Milana Langa iz Bregane kod Samobora, objavljenog u Jutarnjem listu i Večernjem listu, kao i na još nekim portalima u subotu, 11. ožujka 2017. g., pod naslovom "RAVNATELJ UPUTIO BIJESNO PISMO MINISTRU: Dajem vam jedinicu za predavanje - pričali ste neistine sat vremena, a niste odgovorili ni na jedno pitanje!"

16.03.2017. 16:29
Ministra Barišića posjetio slovenski novinar Vojo Lukić
16. ožujka 2017. Ugledni slovenski novinar, publicist i televizijski dokumentarist Vojo Lukić, laureat Slovenske akademije znanosti i umjetnosti i počasni građanin grada Orahovice, posjetio je ministra prof. dr. sc. Pavu Barišića.

23.03.2017. 10:37
16. međunarodni natječaj za izložbu umjetničkih radova djece i mladih
Rok: 31. svibnja 2017. Umjetnički centar za djecu i mlade iz Finske organizira 16. međunarodnu umjetničku izložbu koja je dio programa obilježavanja stote obljetnice nezavisnosti Finske.

16.03.2017. 15:18
Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Yad Vashem - svjetski centar za sjećanje na holokaust raspisuju natječaj za 25 stipendija za poučavanje o holokaustu
Rok: 15. travnja 2017. Stipendije su namijenjene učiteljima predmetne nastave u osnovnim školama, nastavnicima društvenih predmeta u srednjim školama te sveučilišnim profesorima i stručnjacima koji se aktivno bave poučavanjem o holokaustu.

16.03.2017. 14:22
Ljetni tečajevi - Rumunjska 2017. godine
Rok: 20. travnja 2017. Veleposlanstvo Rumunjske obavještava sve zainteresirane o prijavama za ljetne tečajeve 2017. godine, u organizaciji Ministarstva obrazovanja Rumunjske.

preskoči na navigaciju