preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Carnet novosti
vijesti

Postavljena prva interaktivna ploča u OŠ Bedekovčina Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Ove godine naša škola obilježava značajan jubilej – 175 godina postojanja. Kako bismo na dostojan način obilježili taj događaj, planirano je niz aktivnosti. Jedna od njih je i uređenje učionica te njihovo opremanje suvremenim nastavnim sredstvima, čime će se znatno podići standard poučavanja i omogućiti raznovrsniji i kreativniji nastavni proces.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 16. 1. 2017. 10:02

Održane zimske radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike

Tijekom zimskih praznika, 12.01.2017. održane su radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike, u sklopu inicijative RSD ''Futura'' i KZŽ.

U radionicama je sudjelovalo 20 učenika. Lijepo smo se zabavili. Fotke možete vidjeti u Galeriji.

Marta Kokolić

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 1. 2017. 20:23

Radionice u sklopu projekta "Težimo izvrsnosti"

S Novom godinom, nastavljene su i aktivnosti u OŠ Bedekovčina. Tako su 3., 4. i 5. siječnja održane radionice u sklopu Projekta „Težimo izvrsnosti - Subota za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike“, koji su osmislili i provode učitelji i stručni suradnici OŠ Bedekovčina, a financijski omogućila Općina Bedekovčina.

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 10. 1. 2017. 08:14

Projekt "Zalogajček" Vijest ima dokument u privitku

Naša škola se školske godine 2016./2017. uključila u projekt "Zalogajček" - Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva koji je financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). 

Projekt „Zalogajček“ namijenjen je djeci uključenoj u osnovnoškolski program na području Krapinsko-zagorske županije koja žive u siromaštvu ili u riziku od siromaštva, a cilj mu je osigurati pružanje nefinancijske pomoći u obliku redovnog primanja obroka u sklopu školske prehrane za 756 djece tijekom šk. god. 2016/2017. Ostale informacije o projektu pročitajte u prilogu. 

 

          EUROPSKA UNIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 4. 1. 2017. 08:09

Zimski odmor učenika OŠ Bedekovčina

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U petak  23. prosinca 2016. godine posljednji je radni dan u prvom odgojno-obrazovnom razdoblju 2016./2017. školske godine. Svečana priredba počinje u 17:00 sati te vas ovim putem na istu pozivamo. 

S redovitom nastavom nastavljamo u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine, prema važećem rasporedu. Ujutro na nastavu dolaze učenici B smjene.

Autobusi će 23. prosinca (petak) voziti prema sljedećem rasporedu:

1. autobus – Poznanovec  i Vučak zajedno – polazak iz Poznanovca u 16:25, iz Vučaka u 16:40

2. autobus – Židovinjak, Sovinjak – polazak iz Židovinjaka u 16:15, iz Sovinjaka u 16:30

Odlazak kućama u je 18:15 sati.

Želim vam čestit Božić, sretnu  Novu 2017. godinu, a učenicima obilje veselja na praznicima!

 

                                    

Ravnatelj :

Ivan Paradi, prof.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 22. 12. 2016. 09:45

Zimske radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike Vijest ima dokument u privitku

Tijekom zimskih praznika, 12.01.2017. od 9:00 sati održat će se 3 radionice za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike, u sklopu inicijative RSD ''Futura'' i KZŽ (nisu u sklopu projekta "Težimo izvrsnosti" OŠ Bedekovčina). 

Svi zainteresirani učenici mogu se javiti svojim razrednicima i voditeljima radionica do 23. prosinca 2016. godine

Stručna suradnica:

Marta Kokolić

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 22. 12. 2016. 10:42

Obavijest učenicima sudionicima projekta „Težimo izvrsnosti“ Vijest ima dokument u privitku

Projekt „Težimo izvrsnosti - Subota za zainteresirane, talentirane, motivirane i potencijalno darovite učenike“ nastavlja s radom, a sljedeće radionice održat će se:

 

 

  • 3. siječnja 2017. – utorak
  • 4. siječnja 2017. – srijeda
  • 5. siječnja 2017. – četvrtak

Radionice počinju u 9:00 sati, a sve dodatne informacije možete dobiti od mentora/voditelja.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 7. 12. 2016. 21:36

U PŠ POZNANOVEC održana adventska radionica

U srijedu 07.12. u PŠ Poznanovec  je  od 17.30 -19.30 h održana  adventska radionica za roditelje i učenike  naše škole.

Na radionicu se odazvao velik broj zainteresiranih roditelja ,učenika i članova njihovih obitelji. Izrađivali su se raznorazni  adventski ukrasi kojima smo ukrasili našu školu i tako povećali predblagdanski ugođaj.

Bilo je to još jedno lijepo zajedničko  druženje i stvaranje uz topli čaj i obilje dobre volje,u Područnoj školi Poznanovec.

Slike možete pogledati u foto-galeriji.

                                                                                  Darinka Svečnjak

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 19. 12. 2016. 10:31

Uspjeh učenika na Županijskom natjecanju u šahu

Učenici i učenice naše škole sudjelovali su na Županijskom natjecanju u šahu za školsku godinu 2016./2017., održanom u Oroslavju 6.12.2016. godine. 

Postigli su slijedeće rezultate:

1.Dječaci su osvojili 5.mjesto

2.Djevojčice su osvojile 3.mjesto,te dobile brončane medalje i pehar.

Za dječake su nastupali: Fabijan Rogan(8.b), Nino Mohač(7.c), Josip Marković(3.a), Ivan Pavetić(3.a) i Lovro Marušić(3.a)

Za djevojčice su nastupale: Anamarija Kic(7.a), Matilda Novak(7.a), Helena Bosec(7.b), Leona Žugec(7.b) i Ana Horvat(7.b).

Učenici i učenice su svojom igrom i ponašanjem veoma dobro prezentirali našu školu.                 

 

                                                         Voditelj šahovske grupe: Ivan Biljan

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 12. 2016. 14:22

Tematski dan - Dan Općine Bedekovčina i blagdan sv. Barbare

I ove godine smo u našoj školi obilježili Dan Općine Bedekovčina i blagdan sv. Barbare. U petak 2. prosinca 2016. godine organizirali smo tematski dan posvećen našoj župi i mjestu u kojem živimo.

Organizirane su brojne radionice za sve učenike. Svi učenici došli su u školu u isto vrijeme, u 7,45 sati i bili su u školi 3 školska sata, odnosno do 10,10 sati. Učenici razredne nastave bili su organizirani po "paralelkama", a učenici predmetne nastave u odgojno-obrazovne skupine prema predmetima: hrvatski jezik, engleski jezik, biologija,kemija i likovna kultura (zajedno), povijest, geografija, vjeronauk i informatika.

Tematski dan je protekao u veselom raspoloženju, a reakcije učenika i učitelja bile su pozitivne i poticajne. 

Neke od slikica s tematskog dana možete pogledati u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 4. 12. 2016. 21:12

VAŽNO! PROMET NA državnoj cesti D 24 od Bedekovčine do Špičkovine

Prema informacijama izvođača i prijevoznika, od ponedjeljka 28.11. 2016. prometovanje školskih autobusa na državnoj cesti D 24 od Bedekovčine do Špičkovine odvijati će se po redovitom redu vožnje.

 

 

 

U  Bedekovčini  28. studeni 2016.                                          

 

Ravnatelj :

Ivan Paradi, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 23. 11. 2016. 11:37

TERENSKA NASTAVA

ŠESTAŠI NA TERENSKOJ NASTAVI U ZAGREBU

Učenici šestih razreda naše škole 23. 11. 2016. proveli su u Zagrebu na terenskoj nastavi.

   U kinu Cinestar pogledali smo dirljivu i pomalo zastrašujuću biografsko-sportsku dramu Utrka S. Hopkinsa o legendarnom afroameričkom trkaču Jessiju Owensu, film o rasnoj segregaciji i o snazi i širini ljudskih predrasuda i to ne samo u nacističkoj Njemačkoj, već i manje-više prikrivenoj u SAD-u.

   Časne sestre Družbe sestara milosrdnica ugostile su nas i poučile o svome redu te područjima svoga djelovanja (skrb o bolesnima i nemoćnima, poučavanje djece i mladih, pomoć siromašnima...)

Ljubazno su odgovorile i na brojna pitanja naših učenika, a potom smo se uputili u Planetarij u Tehnički muzej Nikola Tesla gdje smo u kupoli u udobnim sjedištima s panoramom Zagreba u opuštenoj atmosferi popraćenom glazbom u potpunom mraku proučavali fascinantno zvjezdano nebo učeći o astronomiji te se upoznali s dnevnim i godišnjim kretanjem nebeskih objekata, planeta, satelita, a mnogi su brojnim pitanjima zadovoljili svoju znatiželju o ovim vječno privlačnim temama. Prošli smo i hodnicima rudnika te se upoznali s razvojem prometnih sredstava na kopnu, u vodi i u zraku.

  Posljednja destinacija bio nam je Etnografski muzej bogat predmetima materijalne kulture (odjeća – nošnje, obredni predmeti, glazbala, namještaj...)  Divili smo se narodnim nošnjama mnogih krajeva Hrvatske, ali i zbirci predmeta domorodačkih kultura Azije, Afrike, Latinske Amerike, Australije i Oceanije da bismo na kraju pogledali i izložbu Ljepa Glava: Muzej – baština – lokalna zajednica, prekrasnu izložbu o etnografskoj baštini nama nedaleke Lepoglave s naglaskom na čuvenoj lepoglavskoj bogatoj tradiciji čipkarstva.

  Uz mnoštvo i bogatstvo sadržaja danas i vrijeme se potrudilo biti lijepim, stoga će nam, vjerujem svima, ovaj dan ostati u lijepom sjećanju.

                                                                                               

    Vesna Košutić, prof. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 24. 11. 2016. 20:35

Preventivni program "Zdrav za 5"

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji traje od 15.11. do 15.12.2016. godine, učenici osmih razreda su u srijedu 23.11.2016. imali predavanje pod nazivom "Kaznenopravni aspekti zlouporabe alkohola". Predavanje je održala gđa. Andreja Jurić, policijska službenica za prevenciju. Naime, navedeno predavanje je sastavni dio preventivnog programa "Zdrav za 5" u koji je naša škola već nekoliko godina uključena. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 23. 11. 2016. 14:16

DAN SJEĆANJA NA VUKOVAR

„Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali i primili prvi poljubac, netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi." Siniša Glavašević

 
  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 18. 11. 2016. 11:26

Međunarodni Dan tolerancije u našoj školi

Udruga invalida Bedekovčina provodi  projekt „ Zajedno smo sretni“ , u partnerstvu sa Osnovnom školom Bedekovčina.  U sklopu projekta, povodom Međunarodnog dana tolerancije, održana je kreativna radionica u 1.b razredu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 15. 11. 2016. 16:22

NACIONALNI KVIZ ZA POTICANJE ČITANJA

Pobjednice Nacionalnog kviza za poticanje čitanja -  Dina Janđel i Taša Habulin

I naši su učenici, već tradicionalno, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, sudjelovali u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja koji se provodi on-line u školskim i narodnim knjižnicama diljem Hrvatske. Tema je i naslov kviza 2016. bila Čitajmo sto na sat, a knjige koje su „sudjelovale“ u kvizu bile su: Ljeto za pamćenje Mire Gavrana, Bila sam pas i opet sam Nene Lončar i Krugovi na vodi Snježane Babić-Višnjić.

Ovogodišnje pobjednice ovoga kviza naše su učenice  6.b razr. Taša Habulin i Dina Janđel koje su u pratnji svojih mentorica sudjelovale 15.11.2016. u Završnoj svečanosti u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. U prigodnom programu sudjelovali su pisci, autori triju navedenih knjiga dok su dramatizaciju ulomaka iz romana Ljeto za pamćenje uprizorili poznati glumci  Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša. Za glazbeni dio programa pobrinuo se KGZ bend. Iako nismu imale sreću osvojiti glavnu nagradu – tablet računalo, bio je to dan za pamćenje, uživanje u prekrasnom programu i iskustvu druženja s brojnim ljubiteljima pisane riječi.

                                                                              Vesna Košutić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 15. 11. 2016. 21:04

Posjet Interliberu

   Dan 10. studenog 2016. učenici OŠ Bedekovčina (polaznici Dodatne nastave iz Hrvatskoga jezika te Dramske i Novinarske grupe) proveli su, u pratnji svojih učitelja, na terenskoj nastavi u Zagrebu. U Kinu Europa pogledali smo izvrstan nizozemski dječji film Mali gangster redatelja Arnea Toonena nastao prema istoimenom romanu za djecu Marjon Hoffman, a nakon filma sudjelovali u radionici o filmu. Sljedeća destinacija bio nam je Interliber, 39. međunarodni sajam knjiga i učila. Ljubitelji knjige mogli su uživati u odličnoj ponudi te sudjelovati u brojnim popratnim sadržajima (Znanstveni kutak, predstavljanje knjiga...), no i ljubitelji igrica došli su na svoje na Infogameru, sajmu koji se istovremeno održava na Zagrebačkom velesajmu.

                                                                                   Vesna Košutić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 11. 11. 2016. 15:09

Službeni rezultati izbora za Dječje općinsko vijeće Vijest ima dokument u privitku

Objavljeni su službeni rezultati izbora za Dječje općinsko vijeće Općine Bedekovčina. Nalaze se u prilogu.

Čestitamo svim izabranim predstavnicima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 11. 11. 2016. 12:26

Susret s književnicom Brankom Primorac

3. studenoga 2016. godine u našoj školi je gostovala književnica Branka Primorac. Prisustvovali su svi sedmaši, učenici viših razreda iz novinarske i dramske grupe, oni s dodatne nastave iz hrvatskog jezika, te još neki zainteresirani. Predstavila je svoje knjige: "Maturalac", "Ljubavni slučaj mačka Joje" i "Zvonka Zmaj i Tri kavalira". Doznali smo zbog čega je odabrala novinarski poziv. Poslije je dala intervju učenicima iz novinarske grupe, uz dosta korisnih savjeta za pisanje članaka. 

Slike sa susreta pogledajte u foto-galeriji.

Knjižničarka Marina Vučković

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 6. 11. 2016. 11:01

Dani kruha i zahvalnosti

 Kruh, plod zemlje i čovjekova rada, temeljna je hrana i izvor ljudske snage.Tijelu je potreban kruh – hrana da bi živjelo, čovjeku, da bi ljudski živio, treba duhovna hrana: dobrota, prijateljstvo i ljubav.Među ljudima će biti životne radosti i dobrohotnosti, razumijevanja i poštovanja, koliko bude darivanja i primanja, lomljenja i blagovanja kruha.

.I ove   smo godine zahvalni proslavili  Dane kruha.,a sada  zahvaljujemo

svim učesnicima priredbe ,a napose gostima iz DV Bedekovčina  koji su nas  razveselili  pričom o ZRNU pšenice i pjesmom o MLINU .

Slikice pogledajte u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 1. 11. 2016. 18:22

Dani kruha u PŠ Poznanovec

U Područnoj školi Poznanovec već tradicionalno smo obilježili dane kruha. U četvrtak, 13. listopada 2016. godine, učenici su sa svojim učiteljicama održali priredbu za roditelje i ostale uzvanike. Posebnost ovogodišnje priredbe je u tome što su se nakon blagoslova i zajedničkog blagovanja kruha i ostalih pekarskih proizvoda, koje su pripremile mame i bake učenika, prikupljali dobrovoljni novčani prilozi za školovanje djece u Africi. Sve u sklopu UNICEF-ovog projekta "Škole za Afriku", a prikupljeno je 780 kuna. Zahvaljujemo svima na donaciji!

Slikice možete pogledati u foto-galeriji.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 6. 11. 2016. 11:37

Uspjeh učenice 2.a razreda Jane Krušelj na 36. Malom KAJ-u v Zelini Vijest ima dokument u privitku

            Smotra dječjeg kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić", Sv. Ivan Zelina 2016. okupila je dosad rekordnih 95 kajkavskih škola, 445 učenika, 150 voditelja i sakupila 539 najljepših ovogodišnjih dječjih kajkavskih pjesama. Manifestacija  se održala u subotu, 22. listopada 2016. u novoj Dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sv. Ivan Zelina. Za izvedbu odabrana je 31 pjesma koje su izveli sami autori donoseći tako u Zelinu pravo jezično bogatstvo iz svih krajeva kajkavskog područja.

Pjesma naše Jane, „Senjam sneg“, uvrštena je u zbirku smotre  „Črlene čizmice“. Svojom je izvedbom pjesme lijepo predstavila našu školu. Uz to, na likovnoj  izložbi, koja prati zbirku, izložena su i dva Janina likovna rada.

Janinu pjesmu možete pronaći u prilogu.

Učiteljica Jadranka Krušelj 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 24. 10. 2016. 19:17

Radovi učenika naše škole na dječjoj likovnoj izložbi "Čovjek čovjeku"u Zlataru

Na natječaj za dječju likovnu izložbu "Čovjek čovjeku" Zlatar 2016. pristigla su 773 rada iz 42 osnovne škole kajkavskog govornog područja. Za izložbu je odabrano 69 radova od kojih i dva rada učenika naše škole  Lorene Čajko, sada učenice 2. a razreda i  Leonarda Hrena, sada učenika 1. razreda srednje škole. Čestitke pohvaljenim učenicima na kvalitetnim likovnim radovima.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 12. 10. 2016. 09:12

Vijeće učenika

U četvrtak, 29.9.2016. godine, konstituirano je Vijeće učenika naše škole. Prema dnevnom redu (između ostalog), članovi Vijeća učenika birali su svog predsjednika i zamjenika. Izabrani su sljedeći učenici:

Nino Mohač (7.c) - predsjednik Vijeća učenika

Antonija Šamec (8.b) - zamjenica predsjednika

Želimo im puno uspjeha u njihovom mandatu!

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 5. 10. 2016. 08:03

Puhački orkestar DVD-a Špičkovina traži nove članove Vijest ima dokument u privitku

Vrlo uspješni Puhački orkestar DVD-a Špičkovina traži nove članove, u pravilu djecu uzrasta od 3. do 6. razreda OŠ.

Više informacija nalazi se na priloženom plakatu.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 23. 9. 2016. 12:26

Raspored za šk. god. 2016/17 Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Dario Kadoić  datum: 3. 9. 2016. 13:33

˝Kako je slon dobio surlu˝ - radionica za učenike

Prigodom Noći knjige u školskoj knjižnici je održana kreativna radionica za učenike nižih razrerda pod nazivom ˝Kako je slon dobio surlu˝. Potaknut  istoimenom pričom Rudyarda Kiplinga, svaki učenik je napisao vlastitu priču o životinjama. Prvi razred je umjesto toga mogao ilustrirati priču. Radionica je provedena 25.4.-2.5.2016. Zanimaju li vas radovi učenika, pogledajte pod Knjižnica.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Vučković  datum: 5. 7. 2016. 10:36

Razmjena rabljenih udžbenika

OŠ Bedekovčina poziva sve zainteresirane učenike i roditelje na razmjenu rabljenih udžbenika. Škola će ustupiti prostor za razmjenu, ali neće biti aktivni sudionik u posredovanju. Za školsku godinu 2016./2017. vrijedit će udžbenici koji se koriste zadnje dvije školske godine tako da je ova razmjena izvrsna prilika da se besplatno nabave potrebni udžbenici.

Razmjena će se održati 6. srpnja 2016. godine (srijeda) s početkom u 9,00 sati u holu škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 30. 6. 2016. 12:10

Općina Bedekovčina stipendira deficitarna zanimanja Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji, dragi učenici osmog razreda!

Hrvatski zavod za zapošljavanje je objavio popis deficitarnih zanimanja 2016. godine. To su: zidar/zidarica, tesar/tesarica, mesar/mesarica i pekar/pekarica. 

Općina Bedekovćina ima u planu za školsku godinu 2016./2017. stipendirati određeni broj učenika s Općine Bedekovčina koji će se školovati za deficitarna zanimanja u SŠ Bedekovčina. Detaljnije pročitajte u prilogu.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 28. 6. 2016. 13:33

Otvoren Školski park OŠ Bedekovčina

U ponedjeljak, 6. lipnja, svečano je otvoren Školski park OŠ Bedekovčina, što je ujedno označilo i završetak projekta „Uredimo školski park – Učimo i igrajmo se na otvorenom“.  

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 7. 6. 2016. 11:22

Na natjecanju djece i unuka branitelja UDIVDR Bedekovčine u ribolovu naši učenici Sebastijan i Stjepan postigli odličan rezultat Vijest ima dokument u privitku

Prema planu i programu rada UDIVDR Bedekovčine dana 22.05.2016. godine na jezeru udruge održan je III. Kup u lovu ribe na plovak djece i unuka branitelja Bedekovčina.

Takmičilo se šesnaestoro djece u dobi od 3-11 godina. Najbolji su nagrađeni peharima. Tako je učenik 1.a razreda naše škole Sebastijan Sovec, osvojio prvo mjesto, a njegov brat Stjepan Sovec  učenik 2.a razreda osvojio je treće mjesto. Ponosni smo na njihov odličan rezultat.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 30. 5. 2016. 09:33

Škola odbojke - djevojčice Vijest ima dokument u privitku

Od ove godine, zalaganjem i  incijativom nekoliko entuzijasta, pokrenuta je Škola odbojke za djevojčice u Bedekovčini. Više informacija o ovoj hvalevrijednoj aktivnosti možete pročitati na priloženom plakatu.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 23. 9. 2016. 12:32

JUMICAR - PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE

U utorak, 20. rujna 2016. godine u OŠ Bedekovčina  održana je  preventivna akcija “ Program prometne kulture za najmlađe“.

Program se održava u organizaciji Jumicar Hrvatska s partnerima - Krapinsko-zagorskom županijom, Odborom za sigurnost u prometu KZŽ, Društvom Crvenog križa KZŽ, Ministarstvom unutarnjih poslova i nekoliko zagorskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 19. 9. 2016. 13:32

Početak nastavne godine Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Na samom smo početnu nove, 2016./2017. nastavne godine. Nakon ljetnog odmora, u našu školu dolazi po prvi put ili se vraća ukupno 407 učenika, s ciljem stjecanja novih znanja, vještina i kompetencija, ali i druženja, igre i veselja.

Najvažnije usmjerenje naše škole je stalno i kontinuirano poboljšanje kako materijalno-tehničkih uvijeta, tako i cjelokupnog pedagoškog standarda s ciljem postizanja što je moguće više razine uspješnosti odgojno-obrazovnog procesa.

U skladu s tim, od ove školske/nastavne godine i naša škola radi u e-Dnevnik web aplikaciji za vođenje razredne knjige u elektroničkom obliku.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 6. 9. 2016. 12:15

Oslikavanje loga akcije "Grad/općina - prijatelj djece" Vijest ima dokument u privitku

U subotu, 21.05.2016. uljepšali smo ulaz u našu školu naslikavši logo akcije ''Grad/općina – prijatelj djece''. Za dobivanje spomenutog statusa kandidirala se ove godine i općina Bedekovčina.

Učiteljica Ljiljana Cvetko skicirala je obrise prema predlošku loga. Kućice su slikale učenice: Dina Janđel (5.b), Taša Habulin (5.b), Nika Hajnić (5.a), Karla Videk (5.c), Petra Jakuš (5.c), Gloria Svečnjak (2.p) i tri učenika : Luka Kos (4.b), Adrian Sente (4.b) i Adam Svečnjak (7.a). Male slikare treba posebno pohvaliti na strpljenju i preciznosti kojom su oslikavali vesele kućice.

Osim što smo oživili jedan, do tada bijeli zid, lijepo smo se podružili i posunčali!

(Hvala i Miciki koja je pokazala da ima još talenata!)

Marta Kokolić, prof. soc. ped.

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 30. 5. 2016. 09:11

Zajednička radna akcija Kluba volontera INA d.d., učenika i djelatnika OŠ Bedekovčina

U ponedjeljak, 23. svibnja gosti naše škole bili su članovi Kluba volontera INA-e d.d., koji su sudjelovali u radnoj akciji uređenja učionice na otvorenom, a u sklopu projekta „Uredimo školski park – Učimo i igrajmo se na otvorenom“ . Gospodin Branimir Budetić, naš proslavljeni paraolimpijac, je učenicima održao predavanje.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 24. 5. 2016. 10:55

Dijamantni status međunarodne EKO škole OŠ Bedekovčina!

Na svečanosti obnavljanja statusa tj. podjele certifikata i Zelenih zastava, koja je održana 13. svibnja 2016. (petak) u Zagrebu, u Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu, međunarodna EKO-škola OŠ Bedekovčina prešla je, kao 2. generacija EKO-škola, u dijamantni status!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 16. 5. 2016. 09:27

Oglasna ploča - za roditelje

Poštovani roditelji!

Kako bi na vrijeme dobili bitne informacije koje se odnose na Vašu djecu i Vas, postavili smo na samom ulazu u školu, s unutarnje lijeve strane, oglasnu ploču. Slobodno navratite i provjerite što ima novoga!

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 13. 5. 2016. 08:22

Portal o upisima u SŠ

Posjetite portal http://upisi.weebly.com koji nastoji objediniti sve relevantne informacije o postupku upisa u srednju školu za narednu školsku godinu i učiniti ih dostupnim svim školarcima i njihovim roditeljima kako bi im olakšali i pojasnili postupak upisa.

Prilog tom portalu ide i Facebook stranica „Školovanje u RH“ na adresi https://www.facebook.com/skolovanje.hr . Članovi te stranice redovito primaju na svoje računalo ili pametni telefon sve nove informacije koje su vezane za upise, ali i druge relevantne informacije o našem obrazovnom sustavu.

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Vučković  datum: 2. 4. 2016. 23:12

Početak realizacije projekta "Uredimo školski park - učimo i igrajmo se na otvorenom"

Tijekom studenog i prosinca 2015. godine poduzete su sve predradnje kao uvod u realizaciju projekta "Uredimo školski park - učimo i igrajmo se na otvorenom". Financiranje projekta uvelike je omogućila  INA - INDUSTRIJA NAFTE d.d. svojim sponzorstvom, do kojeg je došlo prijavom navedenog projekta OŠ bedekovčina na natječaj ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA U PODRUČJU  ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE 2015. "Zeleni pojas" - programa koji se bavi pitanjima zašite okoliša i prirode, a u čijem je fokusu sufinanciranje projekata i uključivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina,čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja opožarenih područja te drugih aktivnosti u području održivog razvoja.

Program je namijenjen organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama(škole, vrtići, fakulteti), parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Paradi  datum: 14. 1. 2016. 12:26

VODA IZVOR ŽIVOTA Vijest ima dokument u privitku

U petak 13. svibnja  2016. održala se završnica projekta Voda izvor života u 3.a razredu učiteljice Melite  Ogrinšak..

 

Učenici su tijekom prvog polugodišta marljivo učili o vodi i njezinim svojstvima….   , a sada su i pokazali svojim roditeljima što su radili i što su naučili. Nakon održane priredbe, roditelji su mogli razgledati i malu izložbu učeničkih radova koje su  radili tijekom projekta.

U prilogu možete vidjeti prezentaciju koja pokazuje što su sve radili.

  :: opširnije :: 


objavio: Marica Celjak  datum: 18. 5. 2016. 18:21

Antonija opet odlična! Vijest ima dokument u privitku

Učenica naše škole, Antonija Gorički, gimnastičarka koja trenira u GK Dubrava postigla je odlično 4. mjesto na  IV. MEMORIJALU „DARIJO  MOŽNIK“ u kategoriji kadetkinja. Uz odlične trenere Eduarda i Anu Bakran pred našom je Tonkom sigurno još puno uspjeha.

Učiteljica Jadranka Krušelj

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 16. 5. 2016. 11:45

Projekt "Zdrav za 5" Vijest ima dokument u privitku

U utorak, 10. svibnja 2016. godine, u našoj školi održao se još jedan dio aktivnosti u sklopu projekta "Zdrav za 5". Tako su učenici osmih razreda, svaki na svom satu razrednog odjela, imali predavanje po nazivom "Kaznenopravni aspekti zlouporabe alkohola." Predavanje im je održala gospođa Andreja Jurić, policijska službenica za prevenciju iz Policijske uprave krapinsko-zagorske. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvija Ilić  datum: 13. 5. 2016. 08:06
» Arhiva naših vijesti    
 


Dokumenti


TražilicaKalendar
« Siječanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Otvoreni natječaji


Fond Europske pomoći za najpotrebitije

 

Priloženi dokumenti:
Projekt Zalogajcek.docx


Oglasna ploča

MZOS - informacije
MZOS
17.01.2017. 11:23
Poziv na testiranje vezan uz objavljeni Javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo znanosti i obrazovanja u NN, broj 103/16, od 11. studenoga 2016. godine
17. siječnja 2017. Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, prijavljenih na Javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo znanosti i obrazovanja održati će se u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Zagreb, Donje Svetice 38, u četvrtak 26. siječnja 2017. godine prema utvrđenom rasporedu.

16.01.2017. 14:39
Početak nastave u novoj školskoj zgradi u Podcrkavlju
16. siječnja 2017. Područna škola ,,Blaž Tadijanović" u Podcrkavlju dana 16. siječnja započela je s radom.

16.01.2017. 13:43
Početak nastave u OŠ ,,Mijat Stojanović" Babina Greda
16. siječnja 2017. Drugo obrazovno razdoblje učenici iz Babine Grede dočekali su u svojoj školi - OŠ ,,Mijat Stojanović" Babina Greda.

14.01.2017. 18:46
Studentima i učenicima neoporezivih 60.600 kuna godišnje
13. siječnja 2017., Vlada RH Neoporezivi godišnji kumulativni iznos za rad studenata i učenika iznosit će 60.600 kuna i neće se računati na mjesečnoj razini, a sporne odredbe Pravilnika o porezu na dohodak bit će izmijenjene do kraja siječnja, zaključeno je u petak na sastanku ministra financija Zdravka Marića i ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišća, s predstavnicima Hrvatskog studentskog zbora.

13.01.2017. 11:56
Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju siječanj - lipanj 2017. godine
13. siječnja 2017. Ministarstvo znanosti i obrazovanja u razdoblju siječanj - lipanj 2017. godine nastavlja s programom financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola.

13.01.2017. 10:58
Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu ,,Nagrade Ivan Filipović" za 2016. godinu
Rok: 20. ožujka 2017. Na temelju Zakona o ,,Nagradi Ivan Filipović" (Narodne novine, broj 61/91. i 149/09.) i članka 3. Pravilnika o radu Odbora za dodjelu ,,Nagrade Ivan Filipović" (Narodne novine, broj 15/92.), Odbor za dodjelu ,,Nagrade Ivan Filipović" raspisuje Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu ,,Nagrade Ivan Filipović" za 2016. godinu.

13.01.2017. 09:58
Sastanak o ustrojavanju novog diplomskog studija Vojno pomorstvo na Hrvatskom vojnom učilištu ,,Dr. Franjo Tuđman"
12. siječnja 2017., Ministarstvo obrane RH U Ministarstvu obrane održan je međuresorni sastanak o ustrojavanju novog diplomskog studija Vojno pomorstvo na Hrvatskom vojnom učilištu ,,Dr. Franjo Tuđman".

13.01.2017. 09:43
Isplata plaće za prosinac 2016. godine zaposlenicima u sustavu znanosti i visokog obrazovanja
12. siječnja 2017. Obavještavamo sve ustanove u sustavu znanosti i visokog obrazovanja da je plaća za prosinac 2016. godine isplaćena zaposlenicima dana 12. siječnja 2017. godine. Obavijest o datumu izvršene isplate plaća svaki će mjesec biti objavljena na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.

12.01.2017. 14:51
Obavijest o zatvaranju prijava za seminar na temu priznavanja prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja, 26. i 27. siječnja 2017. godine, koji se organizira u okviru projekta Educa-T
12. siječnja 2017. S obzirom na velik broj prijavljenih sudionika za seminar na temu priznavanja prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja, koji će se održati 26. i 27. siječnja 2017. godine obavještavamo sve zainteresirane da će se prijave primati zaključno s danom 13. siječnja 2017. godine do 16 sati.

12.01.2017. 09:01
Hrvatskom znanstveniku Nenadu Banu prestižna nagrada ,,Ernst Jung"
12. siječnja 2017. Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić čestitao znanstveniku prof. dr. sc. Nenadu Banu na prestižnoj europskoj nagradi za medicinu ,,Ernst Jung".

11.01.2017. 09:59
Najava: Informativne radionice za Poziv na dostavu projektnih prijedloga UP.03.2.2.03 ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja"
20. siječnja 2017. Služba za programe i projekte EU Ministarstva znanosti i obrazovanja održat će informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja" (Europski socijalni fond - Operativni program ,,Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. - 2020.).

10.01.2017. 14:32
Isplata plaća za prosinac 2016. godine zaposlenicima školskih ustanova
10. siječnja 2017. Obavještavamo sve školske ustanove da je plaća za prosinac 2016. godine isplaćena zaposlenicima svih školskih ustanova dana 10. siječnja 2017. godine.

10.01.2017. 10:47
Priopćenje - Odgovor vezano uz Komentar bivše Ekspertne radne skupine na Izvješće Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja
9. siječnja 2017. Poštovani gospodine dr. sc. Borise Jokiću i poštovani članovi bivše Ekspertne radne skupine, zahvaljujemo na Vašem dopisu od 29. prosinca 2016. i dostavljenom Komentaru Ekspertne radne skupine, koja je djelovala u razdoblju od veljače 2015. do lipnja 2016., na Izvješće Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja.

05.01.2017. 20:09
Oporezivanje primitaka učenika i studenata
5. siječnja 2017. S obzirom na informacije koje su se pojavile u medijima te pogrešna tumačenja oporezivanja primitaka učenika i studenata koja će se primjenjivati od 1. siječnja 2017. godine, a koja su izazvala posebnu zabrinutost studenata, u nastavku prenosimo priopćenje za javnost Ministarstva financija o oporezivanju primitaka učenika i studenata.

05.01.2017. 15:43
HAZU objavila Javni natječaj za dodjelu sredstava iz Zaklade HAZU za 2017. godinu
Rok: 15. veljače 2017. Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti objavila je Javni natječaj za dodjelu sredstava iz Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti za 2017. godinu.

17.01.2017. 16:22
Objava Poziva na dostavu projektnih prijedloga ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja"
Rok: 27. ožujka 2017. Provedbom operacije ,,Unaprjeđenje pismenosti - temelj cjeloživotnog učenja" povećat će se kapaciteti odgojno-obrazovnih ustanova za provedbu aktivnosti u okviru školskog kurikuluma usmjerenih na razvoj jedne ili više vrsta pismenosti kroz stručno usavršavanje odgojno - obrazovnih radnika te razvoj i provedbu kurikuluma izvannastavne aktivnosti/fakultativnog predmeta.

03.01.2017. 10:37
Najava: Projekt Educa-T, Seminar u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske 26. i 27. siječnja 2017. godine
26. i 27. siječnja 2017. Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske organizira seminar na temu ,,Priznavanje prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja" koji će se održati 26. i 27. siječnja 2017. godine.

02.01.2017. 10:14
Objava natječaja za potporu ,,Moja prva suradnja", program ,,Znanstvena suradnja" Fonda ,,Jedinstvo uz pomoć znanja"
Rok: 8. ožujka 2017. Program ,,Znanstvena suradnja" potiče znanstvena istraživanja kroz financiranje suradničkih projekata male i srednje veličine.

30.12.2016. 15:05
Izmjene i dopune Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru
30. prosinca 2016. Slijedom Odluke Ustavnoga suda Republike Hrvatske od 20. travnja 2016. godine ukida se članak 8. stavak 1. alineja 8. Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru u dijelu koji glasi ,,specijalistički diplomski stručni studij" te utvrđuje da ukinuti dio članka 8. predmetnoga zakona prestaje važiti 31. prosinca 2016. godine.

30.12.2016. 13:13
Ministar Barišić uručio ugovore o financiranju projekata udruga za prilagodbu i izradu udžbenika/literature za slijepe i slabovidne učenike i studente
30. prosinca 2016. Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić uručio je ugovore o financiranju projekata udruga za prilagodbu i izradu udžbenika/ literature na Brailleovom pismu za potrebe slijepih i slabovidnih učenika i studenata.

30.12.2016. 12:52
Otvoreno javno savjetovanje o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga ,,Provedba HKO-a na razini visokog obrazovanja"
30. prosinca 2016. Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi javno savjetovanje o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga Provedba HKO-a na razini visokog obrazovanja.

22.12.2016. 15:54
Stipendije zaklade ,,British Scholarship Trust"
Rok: 1. ožujka 2017. Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU-a i zaklada ,,British Scholarship Trust" pozivaju zainteresirane znanstvene novake i asistente s visokih učilišta i znanstveno-istraživačkih instituta u RH na podnošenje prijave za dodjelu stipendije za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima.

20.12.2016. 16:31
Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2016. godinu
Rok: 20. veljače 2017. Na temelju članka 13. Zakona o hrvatskim državnim nagradama za znanost (Narodne novine, br. 108/95., 104/97. i 142/98.), Odbor za podjelu državnih nagrada za znanost raspisuje Natječaj za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2016. godinu.

04.01.2017. 09:26
Obavijest o provedbi programa ,,Umjetnost i kultura za mlade"
Rok: 28. veljače 2017. U sklopu Operativnoga programa ,,Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." Ministarstvo kulture provodi program ,,Umjetnost i kultura za mlade". Sukladno Sporazumu o suradnji Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja na provedbi navedenoga programa, pozivamo srednjoškolske ustanove na suradnju s potencijalnim prijaviteljima tijekom pripreme i provedbe umjetničkih i kulturnih aktivnosti za mlade.

16.12.2016. 15:04
Program tečajeva i konferencija Europske organizacije za molekularnu biologiju
16. prosinca 2016. Europska organizacija za molekularnu biologiju (EMBL) obavještava da će se u 2017. godini održati niz konferencija, radionica, tečajeva i simpozija kojima se promiče suradnja iz područja znanosti o životu (Cancer Immunotherapy, Imaging in Pharma R&D, Biology of Membranes, Nucleosomes, Mammalian Genetics and Genomics). Organizatori najavljuju teme sastanaka kao što su: Chromatin and Epigenetics, Translational Control, The Non-Coding Genome, Seeing is Believeing.

preskoči na navigaciju